Składniki:
- 6 jaj
- 20 dag pieczarek
- 2 łyżki natki pietruszki
- 3 ząbki czosnku
- pól cebuli
- sól
- pieprz
Jaja obrać, przekroić na pół, usunąć zółtka i rozetrzeć je. Pieczarki zetrzeć na tarce, podsmażyć na oleju z cebulą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Wymieszać z żółtkami i doprawić do smaku. Napełnić farszem połówki jajek. Można udekorować je majonezem.
Smacznego!
2 komentarze:
Ale cudowne przepisy tu zamieszczasz, a potrawy przygotowane przez Ciebie wyglądają bajecznie! Gratuluję talentu i życzę dalszych sukcesów kulinarnych:) Już zapisałam sobie niektóre przepisy i z chęcią je wypróbuję, bo kiedy patrzę na te wszystkie zdjęcia to od razu ślinka mi cieknie na sam widok i wyobrażenie tych smakowitości;) Serdecznie pozdrawiam!:*
Bardzo serdecznie dziękuję za takie miłe słowa :) Pozdrawiam!
Prześlij komentarz