Oto pomysł na ciekawe podanie ciasta, na które przepis podawałam już wcześniej
Zarówno do ciasta, jak i sosu użyłam mrożonych śliwek i wiśni.
Sos przygotowałam ze zmiksowanych owoców. Dosłodziłam je i gotowałam na małym ogniu, aż sos zgęstniał.
Gorące ciasto ułożyłam na talerzu, razem z kulką lodów śmietankowych, truskawkami i gorącym sosem owocowym.
Przepyszny deser na zimowy wieczór.
Smacznego!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
5 komentarzy:
Znowu zniknęłaś na dość długo, ale za tą tartę Ci wybaczę, hi hi. ;)))
Pozdrawiam!
To znowu ten brak czasu. Nawet nie mam kiedy zajrzeć na inne blogi :(
Witaj Dominiko...:)
Robiłam calzone według Twojego przepisu a kurczaka w cieście francuskim również :)jest bardzo popularny..i pyszny
A Twoja tarta na gorąco ... zabójcza :)
Pozdrawiam
Kasia
Bardzo serdecznie dziękuję za takie miłe słowa :)
Pozdrawiam!
dalabym sie teraz pokroic za maly kawaleczek tej tarty ...
Prześlij komentarz