Kubek fantazji, garść pomysłów i szczypta chęci.
Czy to wystarczy, żeby gotować?
niedziela, 16 grudnia 2007
Kutia
Szklankę pszenicy trzeba namoczyć na kilka godzin a następnie ugotować do miękkości. Odcedzić bardzo dokładnie na sitku, a najlepiej zostawić na noc. Pszenica musi być sucha i sypka. Dodać mak przygotowany jak na makowiec oraz bakalie i miód.
Pycha!
3 komentarze:
Anonimowy
pisze...
Witam! Wiem ze teraz nie czas swiateczny, ale zostawie komentarz w tym wpisie, poniewaz UWIELBIAM kutie, zawsze byla w moim rodzinnym domu na wigilijnym stole :)) Sama tez chetnie na swieta ja zrobie Pozdrawiam serdecznie! :))
Wszystkie zdjęcia zamieszczone na moim blogu są mojego autorstwa. Kopiowanie ich i/lub rozpowszechnianie bez mojej wiedzy jest naruszeniem prawa autorskiego według tekstu Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
3 komentarze:
Witam!
Wiem ze teraz nie czas swiateczny, ale zostawie komentarz w tym wpisie, poniewaz UWIELBIAM kutie, zawsze byla w moim rodzinnym domu na wigilijnym stole :))
Sama tez chetnie na swieta ja zrobie
Pozdrawiam serdecznie! :))
Mmmm... to jest to, co najbardziej lubię na Wigilii.
To zupełnie tak, jak ja :)
Prześlij komentarz