Kubek fantazji, garść pomysłów i szczypta chęci. Czy to wystarczy, żeby gotować?
fajna jest ta prostota. lubię francuskie ciasto.
proste, a można kogoś bardzo zaskoczyć :) wygląda pysznie
Widziałam ten program w Kuchnia.Tv :) Twoja wersja równie piękna i apetyczna.
Robię czasem podobną, choć jabłka z reguły ;pakuję' w pojedyncze zawijasy z francuskiego, troche lepiej rosnie.POzdrawiam :)
Kruche ciasto, jabłka, cynamon...mmm...moje klimaty! :)
fajna jest ta prostota. lubię francuskie ciasto.
OdpowiedzUsuńproste, a można kogoś bardzo zaskoczyć :) wygląda pysznie
OdpowiedzUsuńWidziałam ten program w Kuchnia.Tv :) Twoja wersja równie piękna i apetyczna.
OdpowiedzUsuńRobię czasem podobną, choć jabłka z reguły ;pakuję' w pojedyncze zawijasy z francuskiego, troche lepiej rosnie.
OdpowiedzUsuńPOzdrawiam :)
Kruche ciasto, jabłka, cynamon...mmm...moje klimaty! :)
OdpowiedzUsuń