tag:blogger.com,1999:blog-8871795988804322065.post3381088670441344977..comments2022-03-26T18:16:16.231+01:00Comments on Błahostki: Po chińskuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/17621184477998034121noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8871795988804322065.post-18495758929668857162007-10-14T20:16:00.000+02:002007-10-14T20:16:00.000+02:00Dokładnie tak, jak napisałaś :)Dokładnie tak, jak napisałaś :)Dominikahttps://www.blogger.com/profile/15861144908784534346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8871795988804322065.post-30061532366790030372007-10-14T18:35:00.000+02:002007-10-14T18:35:00.000+02:00Wielkie dzieki za wyjasnienia, rozumiem, ze w lodo...Wielkie dzieki za wyjasnienia, rozumiem, ze w lodowce ma sie znalezc kurczak jeszcze przed usmazeniem, a potem na patelni wszystko, co razem z nim sie chlodzilo? Bede probowac, zobaczymy co wyjdzie :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8871795988804322065.post-36327124751058372692007-10-14T17:46:00.000+02:002007-10-14T17:46:00.000+02:00Być może zastosowałam zbyt wiele skrótów myślowych...Być może zastosowałam zbyt wiele skrótów myślowych ;)<BR/>Wszystkie składniki, które są wymienione od myślników (w tym sos sojowy i wiórki)należy wymieszać ze sobą i odstawić do lodówki.<BR/><BR/>Warzywa to oddzielna bajka, z nimi nic nie robimy, poza usmażeniem ;)<BR/>I tak jak napisałam - najwygodniej użyć gotowej mrożonki warzyw (lub zrobić samemu - marchew, kiełki fasoli Mung, papryka, por, cebula, pędy bambusa, grzyby Mun).<BR/><BR/>W razie pytań służę pomocą :)Dominikahttps://www.blogger.com/profile/15861144908784534346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8871795988804322065.post-75454332128614776322007-10-14T13:42:00.000+02:002007-10-14T13:42:00.000+02:00Nie rozumiem: nie wspominasz o tym, co zrobic z so...Nie rozumiem: nie wspominasz o tym, co zrobic z sosem sojowym i z wiorkami kokosowymi, na liscie skladnikow nie ma wymienionych warzyw, wiec nie wiem, jakie dodawac. Co nalezy odstawic do lodowki? Moge prosic o uszczegolowienia (z moja kulinarna inwencja tworcza jest dosyc krucho ;)?Anonymousnoreply@blogger.com